Sophie de Cadonnell Admin | Prefekt Studencki
Skąd : Londyn Wiek : 30 Liczba postów : 49 Reputacja : 5 Punkty : 114 Zarejestrowany : 14/07/2012
| Temat: Sophie de Cadonnell Nie Sie 26 2012, 18:14 | |
| Informacje ogólne
Imię i nazwisko postaci: Sophie de Cadonnell Wiek: 18 Dom szkolny: Slytherin Zamieszkanie: Londyn
Zdolności***
Jaką zdolność chcesz otrzymać: Wampir Dlaczego ją chcesz: Hmmm, bo myślę, że jestem tego godna i mój wyglad trochę do niego pasuje Opisz w kilku zdaniach tą zdolność**:fantastyczna istota, żywiąca się ludzką krwią, prawie nieśmiertelna, o ludzkiej postaci i charakterystycznych wydłużonych kłach. Wampirom przypisywane są liczne zdolności paranormalne, m.in. regeneracja, hipnoza, wyczulony słuch, niezwykła prędkość.*
Zdolności***
Jaką zdolność chcesz otrzymać: Animag Dlaczego ją chcesz: Sophie kocha zwierzaki i zmienia się w kota Opisz w kilku zdaniach tą zdolność**:jest to postać potrafiąca zamienić się w zwierzę. Transformacja ta jest niezwykle trudna i niebezpieczna, nawet najlepsi czarodzieje mogą sobie z nią nie poradzić. Czarodziej nie może wybrać, w jakie zwierzę chce się przemieniać, gdyż zależy to od jego osobowości. Fakt ten należy zarejestrować w Ministerstwie Magii.
_______ * - potem dodam lepszy, swój opis | |
|